VE Network-account verwijderen
Bent u ingelogd? Dan kunt u uw netwerkdata direct verwijderen via Profiel. Heeft u geen toegang meer, dien dan hieronder een verzoek in.
Wat wordt verwijderd?
Uw VE Network-berichten, reacties, groepen, gesprekken, woningaanbod, zoekvragen, samenwerkingen, meldingen en pushregistraties. Uw centrale makelaarsdashboard-account en de gewone website worden niet verwijderd.